Paine In Ou
articol scris de dragos.ghitulescu blog sagatimcudragos.wordpress.com
Excelenta pentru un mic dejun reusit . De fiecare data cand fac aceasta minunata paine in ou imi amintesc de copilarie deoarece mama obisnuia sa mi-o prepare pentru micul dejun. Si trebuie sa recunosc ca este nemaipomenita . Puteti sa o mancati cu sare si piper, gem, zahar sau cu orice va trece prin minte si vi se pare ca merge.
- 2 portii -
- 4-6 felii de paine ~ 2,3 oua ~ 2,3 linguri lapte proaspat ~ ulei pentru prajit
1. Intr-un castron, bateti ouale impreuna cu laptele.
2. Puneti cateva linguri de ulei intr-o tigaie teflonata si lasati sa se incinga.
3. Treceti feliile de paine prin ou (in asa fel incat sa fie acoperite peste tot) si puneti-le la prajit circa 1-2 minunte pe fiecare parte (pana acestea capata o culoare aurie).
4. Dupa ce s-au rumenit scoateti-le pe un platou, asezonati cu sare si piper sau gem de orice fel si serviti imediat (sunt extraordinare si presarate cu zahar).