Paine De La Ferma
Sursa Paine de la ferma
articol scris de Silvia20 blog silvia-unaalta.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 115 g faina integrala
- 5 g drojdie uscata
Reteta de pe blogul Elisei
Mod preparare:
Ingredientele se pun in ordinea de mai sus in cuva masinii de paine, pe programul de aluat.Cand programul s-a incheiat, se pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se mai lasa la dospit 3o de minute, acoperit cu un stergar, la loc cald. Am copt in cuptorul preincalzit cam 35-40 min, la 190 grade. A iesit foarte pufoasa. Si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa lucrez aluatul in masina de paine si apoi sa il coc in cuptor, iese mult mai buna painea asa.
dupa douaj" de minute:
pe gratar, la racit :
dar nu am rezistat, si am taiat din ea :
Reteta recomandata de silvia-unaalta.blogspot.com