Paine Cu Secara Si Seminte De Floarea Soarelui
articol scris de inatodoran blog retete-vegane.blogspot.com
Aceasta paine este inventie proprie, pregatita astazi la repezeala. Personal imi place foarte mult secara: da painii un gust usor acru iar gustul ei este deosebit. Sper sa va iasa si voua painica daca o veti incerca.
Mod de preparare:
1. Se amesteca toate ingredientele si se framanta pret de 10 minute pana rezulta un aluat elastic. In acest timp putem incorpora semintele. Lasam aluatul la dospit 1 ora si jumatate.
2. Preincalzim cuptorul la 200 grade.
3. Punem aluatul pe o tava infainata si il presam pentru a scoate aerul din el apoi ii dam o forma rotunda. Cu un cutit crestam deasupra. Lasam la dospit 30 minute.
4. Bagam tava la cuptor pentru 35-40 minute.
5. Lasam painea pe un gratar sa se raceasca si apoi servim.
Este o paine delicioasa, extrem de sanatoasa si gustoasa.
Reteta recomandata de floridecires7.blogspot.com