Paine Cu Malai
Sursa Paine cu Malai
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pune mana pe un bol mare si amesteca in el urmatoarele: 125g malai, 125g faina, 2 lingurite praf de copt, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 1/2 lingurita sare, 2 oua, 1 lingura de miere sau zahar brun, 150g iaurt, 150 ml lapte, 2 linguri ulei de masline.
Ca sa fie treaba, treaba si painea, buna-buna, mai arunca in bol si 3 cepe verzi tocate, 3-4 linguri de boabe de porumb, putin ardei iute rosu, fara nervuri sau seminte, ca alea-s mama si tata iutelii ;) Amesteca compozitia vartos, toarn-o intr-o tava unsa cu unt si rumeneste-o in cuptorul incins dinainte, la 180grade, timp de vreo 20-25 minute, pana se ridica frumos si se face rumena si aurie.
Simplu ca buenos dias si bun de nu-ti vine sa crezi! Zau daca va mint ;)