contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paine Cu Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
- 500 g faina
- 1 pahar apa
- 1 plic praf de copt
- 25 g drojdie
- cascaval ras
- 2 linguri ulei
- sare


Mod de preparare:
Se pune drojdia in apa si se lasa 5 minute. Faina se intinde intr-un castron mare, se lasa un loc la mijloc in care se pune drojdia si se face maiaua. Se lasa 20 minute la dospit, apoi se adauga uleiul, sarea, cascavalul, praful de copt si se framanta coca. Se lasa la dospit 40 minute.
Se pune in tava si se mai lasa la dospit inca 40 minute. Inainte de a se pune in cuptorul incins se unge cu ulei. Se coace 30-40 minute.
Se incearca cu un betisor, daca nu se ia coca pe el inseamna ca e facuta si se poate scoate din cuptor.


Articol recomandat de reteteveg.blogspot.com