Paine Cu Cascaval
Sursa Paine cu cascaval
articol scris de alexa blog bunatati-delicatese.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
2 linguri zahar
1,5 lingurite sare
550 g faina
10 g drojdie uscata
100 g cascaval
Mod preprare:
Am pus toate ingredientele in masina de paine, la framantat si dospit.
Aluatul dospit l-am pus pe masa pudrata cu faina si l-am impartit in 5 parti. Fiecare parte am intins-o cu sucitorul in groasime de cca 0.5 cm si latimea tavii de copt.
Am uns foaia de aluat cu putin ulei de masline, apoi am presarat cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si am rulat cat mai strans posibil. Apoi, fiecare rulou rezultat l-am pus in tava unsa cu ulei de masline. Tava am lasat-o la loc caldut jumatate de ora.
Se coace in cuptorul incins la foc mediu, in jur de jumatate de ora