Paine Cu Bere
Sursa PAINE CU BERE
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru o seara a baietilor, la un meci de fotbal in fata televizorului, merg perfect niste gustari langa o paine cu bere.
INGREDIENTE:
350 g faina
1 lingurita praf de copt
1 lingurita sare
1 lingura bicarbonat de sodiu
2 linguri de miere de albine
375 ml bere
20 g unt topit
PREPARARE:
Incalzim cuptorul la 190°C. Folosim o tava de copt cozonac (10 cm x 20 cm) unsa cu ulei si tapetata cu faina. Într-un castron amestecam ingredientele uscate si apoi adaugam mierea.
Turnam berea peste faina şi amestecam. Punem aluatul in tava de copt si coacem 40 de minute, pana cand coaja este maro deschis. Periem painea cu unt topit si o mai coacem 3 minute.
Asta e tot! Pofta buna!