contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paine Crocanta La Cuptor Cu Sunca Si Branza Cheddar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Dificultate : redusa

Timp de preparare : 1 ora

Cantitate : 4 portii

Ingrediente

  • unt, pentru uns
  • 250 gr paine, taiata felii
  • 90 gr sunca, feliata
  • 150 gr branza Cheddar, rasa
  • 3 oua
  • 250 ml lapte
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura mustar

 

Preparare

  • Unge cu unt un vas termorezistent.Aseaza feliile de paine in vas iar printre acestea presara sunca si branza Cheddar.Intr-un vas bate ouale cu laptele, smantana si mustarul.Toarna acest amestec peste paine.Acopera vasul si da-l la rece cel putin 2 ore.
  • Incalzeste cuptorul la 200C.Da painea la cuptor 40-50 minute pana cand deasupra s-a rumenit iar amestecul cu oua s-a facut.Serveste preparatul imediat.







Articol recomandat de lauradfood.blogspot.com