Paine Crocanta La Cuptor Cu Sunca Si Branza Cheddar
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 1 ora
Cantitate : 4 portii
Ingrediente
- unt, pentru uns
- 250 gr paine, taiata felii
- 90 gr sunca, feliata
- 150 gr branza Cheddar, rasa
- 3 oua
- 250 ml lapte
- 250 ml smantana
- 1 lingura mustar
Preparare
- Unge cu unt un vas termorezistent.Aseaza feliile de paine in vas iar printre acestea presara sunca si branza Cheddar.Intr-un vas bate ouale cu laptele, smantana si mustarul.Toarna acest amestec peste paine.Acopera vasul si da-l la rece cel putin 2 ore.
- Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Da painea la cuptor 40-50 minute pana cand deasupra s-a rumenit iar amestecul cu oua s-a facut.Serveste preparatul imediat.