Paine Bicolora
Sursa Paine bicolora
articol scris de ginavas blog retetecudrag
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
500 g faina integrala cu agent de crestere ( am gasit la supermarket)+ 350 ml apa calduta.Am amestecat cu mixerul cu carlige timp de 5 minute.Am setat cuptorul la 50 grade si am pus painita la crescut.Din 500g faina alba, un plic drojdie instant, o lingurita zahar , 2 lingurite sare , 50ml ulei masline si 350ml apa , am facut un alt aluat, pe care l-am pus, deasemenea in cuptor la crescut.Aproximativ 30 minute.
Dupa ce painea a crescut, am impartit in 3 aluatul de panie alba, am luat o bucata si am facut un rulou, de lungimea tavii de copt.Din aluatul cu faina integrala am facut doua rulouri, pe care le-am impletit impreuna cu ruloul alb.Am folosit un pic de ulei de masline pentru a unge blatul de bucatarie pe care am lucrat!
Am pus painea impletita in tava de copt si am mai lasat la crescut 20-25 minute.Am presarat susan, apoi am setat cuptorul la 200 grade si am copt o ora.Iata rezultatul:
Cu drag!