Pachetele De Branza Feta La Gratar
articol scris de Alice_albinutza blog alice-albinutza.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
by Alice albinutza
Pentru unii poate constitui un fel principal la gratar... pentru altii doar o completare a carnii de pui sau porc fripta pe gratar. Noi am servit-o alaturi de un piept de pui picant la gratar, o reţeta cu care am participat, alaturi de alţi bloggeri, la invitatia lansata de gustos.ro luna aceasta "Cu bloggerii la gratar".
Aşadar ingrediente pentru 4 persoane:
pentru pacheţelele de branza feta
- 300 gr branza feta
- 2 rosii
- 150 gr dovlecel
- 2 catei usturoi
- 3 linguri ulei masline
- putin busuioc maruntit
Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii de grosime potrivita. Branza feta se taie in 4 felii. Se rup 4 bucati de folie de aluminiu si se ung cu putin ulei de masline. Pe fiecare folie se pune cate o felie de branza acoperita cu felii de rosii, dovlecel si unse cu ulei de masline in care s-a pus usturoiul pisat. Se strange folia, apasand bine marginile foliei si pachetelele rezultate se dau la rece cat timp se pregateste gratarul.
Cand jarul este numai bun se pun pachetelele de branza feta si se lasa pentru vreo 10 minute.
Se desfac in momentul servirii alaturi de carnea pe care voi ati pregatit-o la gratar si se presara putin busuioc maruntit.
Se desfac in momentul servirii alaturi de carnea pe care voi ati pregatit-o la gratar si se presara putin busuioc maruntit.