contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pachetele Cu Ansoa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Stiti de mai demult ca am o conserva de ansoa, care nu se mai termina odata :))) de sarata ce este. Si nu stiu cum sa o desarez. Cred ca pana la urma pur si simplu voi pune in apa fileurile de peşte. Dar pachetelele au iesit excelente, pt ca nu am mai pus sare deloc pe restul ingredientelor.

Pentru aceste pachetele am folosit asa: o foaie de placinta din comert (intr-o zi tot o sa ma apuc eu de facut niscai aluat frantuzesc, ca am mai multe retete), fileuri de ansoa, masline taiate sferturi, fâşii de ardei rosu, mozzarella rasa.
Am taiat mai intai foaia de aluat in triunghiuri

apoi am pus pe fiecare triunghi cate putina mozzarella rasa si o bucata din fiecare ingredient.

Am impachetat apoi triughiurile de aluat ca pe niste pachetele si le-am pus intr-o tava unsa cu foarte putin ulei.

Am dat la cuptor la foc mediu pana cand s-au rumenit, adica cca 30 de minute, le-am scos pe o tava si am servit.

Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Pofta buna! :)