Oua Umplute Cu Somon Afumat
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca v-au ramas multe oua fierte de la Paste puteti face cu ele o multime de aperitive: salata de oua, oua umplute in sos alb, oua umplute pe pat de maioneza, sau aceste oua umplute cu somon afumat.
INGREDIENTE:
6 oua fierte de consistenta tare
100 g crema de branza Philadelphia
20 g unt
1/2 lingurita hrean ras
1 lingura maioneza
sare
piper proaspat macinat
100 g somon afumat
1/2 lingurita suc de lamaie
pentru decor icre rosii si marar
PREPARARE:
Curatam ouale fierte si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile si le punem intr-un castron cu restul ingredientelor. Taiem 12 fasii subtiri si mici de somon, restul il punem langa galbenusuri.
Mixam totul pana obtinem o pasta moale si omogena. Umplem jumatatile de oua cu aceasta pasta si decoram cu fasii de somon, icre rosii si marar.
Pofta buna!