contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Oua Umplute Cu Somon Afumat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Daca v-au ramas multe oua fierte de la Paste puteti face cu ele o multime de aperitive: salata de oua, oua umplute in sos alb, oua umplute pe pat de maioneza, sau aceste oua umplute cu somon afumat.

INGREDIENTE:

6 oua fierte de consistenta tare
100 g crema de branza Philadelphia
20 g unt
1/2 lingurita hrean ras
1 lingura maioneza
sare
piper proaspat macinat
100 g somon afumat
1/2 lingurita suc de lamaie
pentru decor icre rosii si marar

PREPARARE:

Curatam ouale fierte si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile si le punem intr-un castron cu restul ingredientelor. Taiem 12 fasii subtiri si mici de somon, restul il punem langa galbenusuri.

Mixam totul pana obtinem o pasta moale si omogena. Umplem jumatatile de oua cu aceasta pasta si decoram cu fasii de somon, icre rosii si marar.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro