Oua Umplute Cu Pateu Si Smantana
articol scris de Diana blog dianacakes.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
15 oua,
100g pateu de pasare,
3 linguri mustar,
300 ml smantana sau iaurt,
3 linguri maioneza,
jumatate ceapa rasa,
sare, piper, zeama de lamaie( daca nu folosim iaurt)
se pun ouale la fiert cu un praf de sare ... in caz ca se crapa ouale la fiert albusul nu iese din coaja.
se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.
galbenusurile le punem intr-un castronas si le pasam cu o furculita, apoi le frecam bine cu pateul, 1 lingura de mustar si 2 linguri smantana.
cu pasta obtinuta umplem ouale si le asezam in vas, turnam peste ele sosul facut din: smantana ,maioneza, 2 linguri de mustar, ceapa rasa, sare, piper, zeama de lamaie.