Oua Umplute Cu Mousse De Ton
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
6 oua
300 g ton bucati/maruntit
120 g unt
sare,piper
boia dulce
ceapa verde
limes
Mod de preparare:
Ouale se pun la fiert 10 minute,apoi se opreste focul si se acopera cratita cu un capac si se lasa 15 minute. Ouale in coaja se trec pe sub un jet de apa rece,apoi se curata de coaja,se taie pe jumatate si se scoate galbenusul.
Tonul se marunteste,untul se mixeaza cu un praf de sare,apoi se adauga tonul si un galbenus faramitat. Daca vreti ca pasta sa nu aiba bucatele de ton puneti in robotul de bucatarie :)
Cu aceasta pasta se umplu ouale,se presara boia dulce.
Se orneaza cu rondele de ceapa verde si limes.