contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

OuĂ Umplute Cu MaionezĂ

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Nu-i aşa că vă plac ouăle umplute? Nu o să vă vină să credeţi cât de uşor se fac. Iată:

Ce îţi trebuie pentru 6 ouă
(poza 1)
- 6 ouă fierte
- un ou crud
- ulei
- muştar
- sare
- piper

Plan de lucru:
- se curăţă ouăle fierte de coajă şi se separă gălbenuşurile de albuşuri (poza 2).
- un gălbenuş fiert se pune într-un bol cu un gălbenuş crud (poza 3) şi se freacă cu ulei până obţinem maioneza (poza 4)
- cele cinci gălbenuşuri fierte care ne-au rămas se sfărâmă cu o furculiţă (poza 5)
- peste acestea se adaugă două linguri de muştar, sare, piper (poza 6) şi se amestecă până obţinem o pastă (poza 7)
- se încorporează maioneza cu pasta de gălbenuşuri (poza 8 )
- se umplu ouăle şi se serveşte, asezonate cu ridichii (poza 9)

Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 5 lei (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9





Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com