Oua Umplute Cu Ciuperci
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
INGREDIENTE:
6 oua
200 g ciuperci din conserva
1 ceapa verde (tocam doar putin din partea verde)
1 lingura mare cu unt
cateva fire de patrunjel verde
cascaval ras
2 linguri maioneza
sare
piper
1 catel usturoi
1 lingura unt pentru prajit
Pentru decor:
2 linguri maioneza
frunze de patrunjel verde
PREPARARE:
Fierbem ouale astfel incat sa fie tari. Le lasam sa raceasca. In acest timp calim ciupercile tocate intr-o lingura de ulei, in care am calit putin un catel de usturoi inainte(doar cat sa dea putina aroma uleiului).
Lasam ciupercile sa se raceasca, apoi le amestecam cu galbenusurile oualelor pe care le-am curatat de coaja si le-am taiat pe lungime, putina ceapa verde tocata, 1 lingura unt, cascaval ras, maioneza. sare, piper. Frecam bine compozitia pana se omogezizeaza.
Umplem ouale apoi le decoram cu maioneza si frunze de patrunjel. Le punem la frigider cateva ore inainte sa servim. Pofta buna!
Pofta buna!