Oua Umplute Cu Ciuperci
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Pentru ca lui Haplea i-au ramas oua de la sarbatorile pascale, si pentru ca adora ouale umplute, iata o reteta de oua umplute cu maioneza si ciuperci.
Ce iti trebuie (poza 1)
- 7 oua fierte
- un ou crud (plus un ou fiert pentru maioneza)
- ulei (pentru maioneza)
- 1 lingura mustar (pentru maioneza)
- 3 linguri parmezan
-300 grame de ciuperci
- sare
- piper
Plan de lucru:
-curatam si punem ciupercile la fiert aproximativ 10 minute (verificam) (poza2), intre timp preparam maioneza.
- se curata ouale fierte de coaja iar galbenusurile se pun intr-un bol , iar ciupercile fierte le scurgem bine (poza 3).
- incorporam galbenusurile, ciupercile, parmezanul (poza 4)
- apoi adaugam maioneza (poza 5)
- obtinem pasta din poza 6
- se umplu ouale si se servesc (poza 7)
Timp de preparare: 30 de minute
Pret: 7 lei (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A1. Aperitive