contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Oua Scotiene Cu Cartofi Pai

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

Ingrediente:
* 4 oua fierte        * 300 gr carne tocata
* 1 lg mustar        * 1 ou pt compozitia de carne
* ghimbir macinat (optional)
* patrunjel tocat        * boia de ardei
* faina        * pesmet
* sare      * piper

 


Mod de preparare:
Fierbeti ouale 10 minute in apa clocotita, dupa care le puneti in apa rece pentru a le raci. Se curata, se dau prin faina si se pun deoparte. In acest timp, amestecati in carnea tocata cu 1 ou, mustarul, ghimbirul, patrunjelul, boiaua. Condimentati cu sare si piper dupa gust.


Impartiti aceasta compozitie in 4 parti egale. Se ia cate o gramajoara de carne tocata si se imbraca oul dat prin faina. Dupa ce am imbracat oul acesta se da prin pesmet. In aceeasi maniera procedam si cu restul de oua. Puneti aceste cocoloase pe o tava acoperita cu hartie pergament si puneti-le in cuptorul preincalzit timp de 15-20 minute, pana cand se rumenesc bine.


Ouale scotiene se pot servi fie simple, fie cu orice garnitura, cu maioneza, ketchup sau orice alt sos care va place. Pofta buna!



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com