Oua Scotiene Cu Cartofi Pai
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Mod de preparare:
Fierbeti ouale 10 minute in apa clocotita, dupa care le puneti in apa rece pentru a le raci. Se curata, se dau prin faina si se pun deoparte. In acest timp, amestecati in carnea tocata cu 1 ou, mustarul, ghimbirul, patrunjelul, boiaua. Condimentati cu sare si piper dupa gust.
Impartiti aceasta compozitie in 4 parti egale. Se ia cate o gramajoara de carne tocata si se imbraca oul dat prin faina. Dupa ce am imbracat oul acesta se da prin pesmet. In aceeasi maniera procedam si cu restul de oua. Puneti aceste cocoloase pe o tava acoperita cu hartie pergament si puneti-le in cuptorul preincalzit timp de 15-20 minute, pana cand se rumenesc bine.
Ouale scotiene se pot servi fie simple, fie cu orice garnitura, cu maioneza, ketchup sau orice alt sos care va place. Pofta buna!