contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ouă Roşii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga






Inaltarea este unul dintre cele 12 mari Praznice Imparatesti ale Bisericii noastre. In aceasta zi praznuim momentul in care, in prezenta apostolilor Sai, Domnul nostru, lisus Hristos s-a inaltat la cer de pe Muntele Maslinilor. Aceasta a avut loc la 40 de zile de la Inviere.
Am realizat abia acum ca eu de Paste nu am postat ouale rosii, asa ca m-am gandit sa o fac astazi de Inaltare. Cum traditia este sa vopsim si de Inaltare oua rosii, am facut si noi vreo 10-15 si am ales sa le coloram doar in rosu.
Am folosit:
  • oua, apa, vopsea pt oua, sare, otet.
Am sters bine ouale si le-am pus la fiert in apa simpla timp de 10-12 minute.
Le-am scos din apa si le-am introdus in vasul cu amestecul pentru vopsit (apa, vopsea pt oua, otet si sare).
Le-am tinut 5 minute in amestec, le-am scos si le-am lustruit cu o bucata de panza inmuiata in ulei.
Hristos s-a Înălţat!

Articol recomandat de retetegg.blogspot.com