contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Oua Fierte (si Umplute)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Nu exista, sau nu am gasit eu, reteta universal valabila despre cum se fac oualele astea. Asa ca, vazand in stanga si intreband in dreapta am tras urmatoarele concluzii:
- se folosesc oua fierte, taiate in jumatati
- se orneaza cu maioneza
- peste maioneza se poate aseza cate un mic crevete, sau o jumatate de lingurita de icre
- se adauga crengute de marar proaspat sau feliute mici de lamaie.
Photobucket
In loc de maioneza se poate folosi o crema de branza cu diferite arome, de peste, icre, creveti etc. Foarte delicioasa si apreciata de suedezi, este o adevarata industrie la ei , Kalles kaviar. Nu stiu daca exista la noi, de aceea maioneza e rege :)
Photobucket
Eu le-am asezat pe pat de foi de andive. Se pot folosi orice fel de frunze de salata, ca la oualele noastre umplute :) Combinatia de oua cu icre rosii mi s-a parut nemaipomenita.
Photobucket