Oua Cu Sos De Mustar Si Legume

articol scris de Silvia20 blog silvia-unaalta.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Marti tinem postul Sf.Anton, protectorul copiilor si al tinerilor, asa ca fara carne ... Am gasit reteta aceasta in Ioana Secretele Bucatariei, mi-a placut combinatia de culori cat si cea a ingredientelor, si m-am apucat de treaba.
Piure-ul de cartofi stie toata lumea sa-l faca, cred ... eu l-am facut cu smantana lichida in loc de lapte si a iesit foarte fin. Ouale se fierb 6-7 minute.
Pt sosul de mustar cu legume avem nevoie de :
- 1 dovlecel
- 1 rosie
- 1 ardei
- 1 ceapa frantuzeasca
- o l-ta supa - chiar au fost tari cu treaba asta :)))))
- 50 ml smantana lichida
- 125 ml apa sau lapte
- o l-ta miere
- 3 l-te mustar
- 1 LG unt
Ceapa se toaca marunt, dovlecelul se curata de seminte apoi se taie cubulete, la fel si rosia, si ardeiul.
Se serveste dupa cum se vede in poza alaturata ! :) Pofta!