contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Oua "cazino" Cu Salata Franceza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

pentru Salata Franceza

175 g cascaval

500 g mazare verde

400 g morcovi

200 g smantana

200 g gogonele murate

piper si sare




 Mod preparare:

Mai intai pregatesc salata pentru ca ea se afla la baza platoului. Fierb mazarea si morcovii, ii las sa se raceasca. Apoi ii amestec cu cascavalul taiat cubulete , cu gogonelele taiate marunt, cu smantana, sarea si piperul.


   


Acest amestec il pun pe platou peste frunzele de salata spalate si scurse. Intre timp fierb ouale tari, le tai in jumatati si le scot galbenusul.


 



Galbenusurile le amestec cu unt, piper, sare, mustar si patrunjel, pana obtin o pasta cremoasa si omogena. In fiecare jumatate de ou pun mici bucatele de ardei rosu, dupa care ii umplu cu compozitia obtinuta mai sus. Ouale astfel umplute se aseaza peste salata franceza si se servesc impreuna.



Reteta recomandata de amainbucatarie.blogspot.com