Oua Batute Cu Verdeata
Sursa Oua batute cu verdeata
articol scris de retetesanatoase blog retetesanatoase.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ouale sunt o alegere foarte buna pentru un mic dejun bogat in proteine. Iata un mod de a le prepara cu foarte putin ulei si cu aroma bogata a verdeturilor. Evitati in acest fel omletele prajite si imbibate cu ulei.
Ingrediente necesare:
4 oua (pentru 2-3 portii)
o lingura de ulei
sare, piper
marar, patrunjel
Mod de preparare:
Am batut cele patru oua intr-un castron, adaugand pe rand sarea, piperul, mararul patrunjelul tocat si uleiul.
4 oua (pentru 2-3 portii)
o lingura de ulei
sare, piper
marar, patrunjel
Mod de preparare:
Am batut cele patru oua intr-un castron, adaugand pe rand sarea, piperul, mararul patrunjelul tocat si uleiul.
Am pus compozitia la foc mic intr-o tigaie si am inceput sa amestec cu o paleta. Focul nu trebuie sa fie prea puternic, altfel ouale se vor prinde de tigaie. Va recomand sa folositi o tigaie anti-aderenta. Am mestecat pana ouale au inceput sa se intareasca putin, dupa care am oprit focul. Puteti sa il opriti oricand, in functie de cat de moi sau tari doriti sa fie.