contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ou Fiert

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Caterinca ieftina, am gasit de fapt chestia asta pe dragul meu site foodgawker de care mi-a fost dor o saptamana, prezentata ca pe o mare idee, healthy, stiti deja textele din blogosfera culinara interna si internationala.

Slide1

Nu e decat o omleta fiarta in bain-marie dar cum au aia pozele, mi-a facut pofta. La link-ul original, pe care nu il am, era doar ou cu ceapa verde, eu mai dizolv in acizii din stomac si ce mai am restant prin frigider, asa ca am pus ou, branza, ceapa rosie, o felie de ceva afumat. Untul e pentru uns forma si e foarte gustos dar cam sarat.

Slide2

De aici deja cred ca va e destul de clar, am amestecat toate cele si le-am pus intr-o forma pe baie de apa si la cuptor cu toate.

Slide3

Mi-a placut ca a facut bulbuci si au ramas asa, intepeniti pana la final :D

Slide4

Bun “custardu” asta pe post de omleta si se face si repede, doar ca, desi am pus unt, s-a lipit de forma, nu-i nimic, merge si asa.

Slide5

Azi am fost sa ii iau Casandrei Dentastix si Frontline si am gasit ceva bun si pentru mine, nu am mai luat pana acum kefir de la Big Panda si, ca tot ce am luat pana acum de la ei, e bun.

Slide6

Si iar ceva mov, ardeii iuti pe care i-am luat fara o frunza pe ei din Lidl, cand m-am intors inflorisera minunat, rosiile iar au inflorit, primele flori s-au uscat pe canicula, dar ardeiutzii vad ca nu au de gand sa se dea batuti, au si infrunzit si au si inflorit.

Slide7

Trebuie prelevata samanta, am zis.
Atata momentan, mi se puse chef de varza, am ramas in minte cu aia de la eforie, dar nu m-a dus capul sa iau ceva carne de porc, varza am, let there be varza.

rororo