Ostropel De Pui
Sursa OSTROPEL DE PUI
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
1 kg carne pui
1 ceapa mare
2 catei usturoi
2 morcovi rasi
100 ml ulei pentru prajit
50 g faina
100 ml sos de rosii
50 ml vin
700 ml supa pasare
1/2 frunza dafin
sare, piper
patrunjel
PREPARARE:
Tocam ceapa marunt si o calim doar pana se moaie putin. Apoi adaugam carnea pe care o vom inabusim cu supa dupa ce o calim un pic pe ambele parti.
Adaugam sosul de rosii amestecat cu faina.
Punem morcovul ras si lasam sa fiarba totul 20 de minute. Apoi strecuram sosul. Punem iar pe foc sosul cu carnea si adaugam vinul, usturoiul taiat felii, frunza de dafin si putin patrunjel. Condimentam cu sare si piper. Mai lasam sa fiarba inca 5 minute si este gata.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde.
Pofta buna!