Ostropel De Pui
Sursa Ostropel de pui
articol scris de mihaela18 blog micky-mihaela.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 1 kg carne de pui (copane, piept, aripi),
- 1 ceapa,
- 1 ardei kapia,
- 1 gogosar,
- 4 rosii,
- 1 legatura patrunjel,
- 1 capatana usturoi,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Carnea se taie in bucati potrivite, se spala, se zvanta, se sareaza.
Se prajeste in ulei pe ambele parti ~ 10 minute.
Adaugam o ceapa tocata marunt,amestecand usor si lasam sa se caleasca ~ 10 minute.
Adaugam ardeiul kapia si gogosarul taiate fideluta si mai lasam ~ 5 minute.
Stingem cu 1-2 cani de supa de pui (sau apa).
Lasam la foc mic, pana pregatim rosiile si usturoiul.
Usturoiul se curata si se piseaza.
Rosiile de dam pe razatoarea mica, indepartand pielita.
Adaugam sosul de rosii, usturoiul si mai lasam pe foc 10 minute.
Condimentam cu sare si piper.
La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Se poate servi cu mamaliga daca va place.
Bon Appetit!