Ostropel De Pui
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Uşor de făcut şi foarte gustos. Pentru că dacă n-ar fi fost, nu vi l-am mai fi propus.
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii (poza 1)
- 4 pulpe de pui dezosate
- 2 cepe
- 5 căţei de usturoi
- 6 roşii
- un ardei gras
- mălai pentru mămăligă
Plan de lucru:
- se toacă mărunt ceapa şi usturoiul (poza 2), iar apoi se pun la călit (pozele 3 şi 4)
- după 3-4 minute se adaugă în tigaie pulpele de pui (poza 5), iar apoi ardeiul gras tăiat mărunt şi o ceaşcă de apă (poza 6)
- între timp se decojesc şi se toacă mărunt roşiile (poza 7), după care se adaugă peste amestecul din tigaie (poza 8 )
- se lasă pe foc încă aproximativ 20 de minute, până se fierbe bine carnea. Se serveşte de obicei cu mămăligă. Poftă bună! (poza 9)
Timp de preparare: 50 de minute
Preţ: 5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Îndosariat la:A. Mancaruri