contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ostropel De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Uşor de făcut şi foarte gustos. Pentru că dacă n-ar fi fost, nu vi l-am mai fi propus.

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii
(poza 1)
- 4 pulpe de pui dezosate
- 2 cepe
- 5 căţei de usturoi
- 6 roşii
- un ardei gras
- mălai pentru mămăligă

Plan de lucru:
- se toacă mărunt ceapa şi usturoiul (poza 2), iar apoi se pun la călit (pozele 3 şi 4)
- după 3-4 minute se adaugă în tigaie pulpele de pui (poza 5), iar apoi ardeiul gras tăiat mărunt şi o ceaşcă de apă (poza 6)
- între timp se decojesc şi se toacă mărunt roşiile (poza 7), după care se adaugă peste amestecul din tigaie (poza 8 )
- se lasă pe foc încă aproximativ 20 de minute, până se fierbe bine carnea. Se serveşte de obicei cu mămăligă. Poftă bună! (poza 9)

Timp de preparare: 50 de minute
Preţ: 5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9
Îndosariat la:A. Mancaruri


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com