contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ornarea Torturilor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pe glazura de şerbet de fistic cel mai bine se asortează strugurii din dulceaţă, stafidele, cireşele amare din dulceaţă, asociate cu fructe zaharisite şi jeleuri.
Tortul de Anul Nou se ornează cu o crenguţă de brad care, după ce a fost unsă cu albuş de ou bătut spumă, se va presăra cu zahăr pudră. Pentru efect, de această crenguţă se pot atârna globuleţe din jeleuri de diferite culori. Se poate scrie “La Mulţi Ani!” cu cremă de cacao sau de ciocolată. De asemenea, pentru acelaşi tort festiv, crenguţa de brad poate fi înlocuită cu o crenguţă de vâsc, realizată cu ajutorul jeleului verde şi a drajeurilor albe.


Îndosariat la:STIRI CULINARE


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com