Oreo Brownies Cake (negresa Cu Oreo A La Lorraine Pascale)
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Cu Oreo şi ciocolată,
Negresa lui Lorraine Pascale
Este si moale şi crocantă
Între negrese n-are-egal.
Ce iti trebuie (poza 1):
- 200 gr ciocolata dark
- 165 gr unt
- 3 oua
- 2 galbenusuri
- 165 gr zahar
- 2 linguri faina
- 1 lingura cacao
- 1 praf de sare
- 100 gr biscuiti Oreo
Plan de lucru:
- topim untul apoi adaugam ciocolata marunt tocata (poza 2). Luam de pe foc si amestecam pana se dizolva ciocolata (poza 3). Lasam sa se raceasca un pic, timp in care mixam cele 3 oua si galbenusurile cu un praf de sare (poza 4).
- Turnam zaharul in doua runde, mixand pana cand ouale isi dubleaza volumul (poza 5). Adaugam ciocolata topita si omogenizam cu o spatula de silicon (poza 6). Presaram faina si o lingura de cacao (poza 7). Omogenizam cu spatula.
- Adaugam 50 gr biscuiti Oreo rupti marunt (poza 8 ).
- Turnam compozitia intr-un vas termorezistent acoperit cu foaie de copt (30×20 cm).
- Acoperim cu restul de biscuiti Oreo rupti marunt (poza 9).
- Coacem la cuptorul preincalzit 20-25 minute la 170 grade, pana trece testul scobitorii (poza 10).
- Prajitura va forma o crusta deasupra (care se va crapa). O lasam la racit in tava, apoi o taiem bucatele.
- Se poate servi cu zahar pudra pe deasupra.
- Savurati! (poza 11, poza 12)
Timp de preparare: 50 minute
Pret :18 lei (depinde de locul de unde cumparati ingedientele si de inflatie)
Filed under: C2. Prajituri