Omletă "pizza"
Sursa Omletă "pizza"

articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Omleta "pizza" sau cum zicea un coleg de-al iubitului meu: pizza din oua:)
Este de fapt o omleta mai mare si foarte consistenta, pe care i-am dus-o iubitului meu la serviciu vineri, pt masa de pranz.
Este o idee buna si pentru micul dejun sau ca aperitiv.
Am folosit:
Am calit in putin ulei carnatii, ciupercile si maslinele timp de 4 - 5 minute. Am adaugat ceapa verde si patrunjelul si am mai lasat 2 minute.
Am batut ouale cu un praf de sare si le-am pus in tigaie peste celelalte ingrediente.
Am copt omleta pe ambele parti. O intoarceti usor cu o spatula mai lata ca sa nu se rupa.
Eu am transportat-o intr-o caserola, asa ca am decorat-o direct in caserola cu rosii, cascaval feliat si verdeata.
Pofta buna!
Este de fapt o omleta mai mare si foarte consistenta, pe care i-am dus-o iubitului meu la serviciu vineri, pt masa de pranz.
Este o idee buna si pentru micul dejun sau ca aperitiv.
Am folosit:
- 4 oua, felii de carnat semiafumat, ciuperci, masline feliate, ceapa verde, patrunjel, sare.
Am calit in putin ulei carnatii, ciupercile si maslinele timp de 4 - 5 minute. Am adaugat ceapa verde si patrunjelul si am mai lasat 2 minute.
Am batut ouale cu un praf de sare si le-am pus in tigaie peste celelalte ingrediente.
Am copt omleta pe ambele parti. O intoarceti usor cu o spatula mai lata ca sa nu se rupa.
Eu am transportat-o intr-o caserola, asa ca am decorat-o direct in caserola cu rosii, cascaval feliat si verdeata.
Pofta buna!