Omleta Pe Crusta De Cartofi Copti
articol scris de Marcela S. blog marcela-home.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Inspirata de pe For the love of cooking, unul dintre blogurile mele favorite.
Avem nevoie de: 2 cartofi taiati felii si asezati sa acopere toata suprafata vasului, bineinteles dupa ce am uns suprafata cu putin unt sau ulei. Dam tava la cuptorul preincalzit la 400F, pana cand cartofii sunt copti si putin rumeniti.
Intr-un alt vas, batem bine 7-8 oua, in care adaugam dupa preferinta: sunca,1 rosie, ardei rosu,ceapa verde, 2 catei usturoi,ardei iute( toate taiate marunt), 2-3 linguri smantana,200g mozarella rasa, sare, piper. Pentru cine are la indemana se pot adauga brocolli sau conopida -fierte putin inainte.
Cand cartofii sunt copti, scoatem tava din cuptor si turnam peste amestecul de ou. Radem deasupra mozarella si dam la cuptor pana e coapta si rumenita deasupra.
Pofta buna.