Omleta La Cuptor Cu Spanac, Leurda, Branza Si Rosii
articol scris de Delia blog mancarurisimple.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
E o miniomleta, de fapt, ca tot vroiam sa incerc vasul de ceramica si n-am apucat, pana duminica. Am batut lejer 2 oua si le-am amestecat cu branza sarata, leurda tocata si frunze de spanac tanar si-am turnat amestecul in vasul uns cu unt. Deasupra am pus si doua jumatati de rosii cherry, cu partea cu miezul la suprafata. Am mai presarat putina branza si-am dat la cuptor. Am uitat insa sa pun sunca, un soi de sunca despre care sunt tare bucuroasa, pentru ca e ca cea de casa. E de la magazin/macelarie, nu stiu exact, a fost cadó, dar e bestiala si pot zice ca am gasit sursa de sonc.
Fu buna omleta, merita asteptarea un pic mai lunga ceruta de coacerea la cuptor, incercati!