Omleta Din Urzici Cu Salata De Spanac
articol scris de Povestelnicul blog povestigustoase.com
Pe scurt asa: e martie si deja e verde prin unele coltisoare forestiere. De-atata dati fuga prin padurici, sau, in cel mai rau caz – la piata si cumparati urgent urzici. Si leurda proaspata. Nu de alta da vremea lor iaca-iaca trece. Povestelnicul a si facut-o deja, bunatatea de tocana a si fost mancata, iar din ce-a mai ramas, a dres o omleta. Pana apare pe blog versiunea 2.0 a tocanitei cu pricina, va rog s-o vedeti pe prima, in caz ca duceti lipsa de inspiratie.
Da’ mai jos, omleta pomenita mai sus, de complexitate mijlocie.
Frunze de spanac proaspat, o rosie, o frunza de varza de Pekin, busuioc uscat, oregano, sare si ulei de masline – cam astea au mers la salata.
La omleta: 3 oua si tocana de urzici second hand.
Da o fo’ bun.
Sa fiti sanatosi. Versiunea 2.0 a tocanei de urzici, in curand, in premiera, aici, pe blog.