Omleta Cu Zucchini, Sparanghel Si Ardei
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Tare imi mai plac aceste omlete/frittata - sunt colorate, versatile, lasa loc imaginatiei si se pot taia feliute, cubulete, cerculete etc si arata incredibil de bine! ;)
Le puteti servi si ca mic-dejun, brunch, aperitiv sau puse la pachetel.
Ingrediente
5 oua
un buchetel de sparanghel
1 ardei rosu
1 ceapa mica
1 zucchini mic
100 ml lapte
patrunjel verde
sare si piper dupa gust
putina apa
Se pun legumele intr-o tigaie cu un deget de apa. Se pun legumele in apa - ceapa si ardeiul tocate, zucchini taiat feliute si sparanghelul lasa intreg.
Se acopera si se lasa sa fiarba pana da in clocot. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent.
Se bat ouale cu lapte, condimente si verdeata si se toarna peste legume.
Se pune vasul la cuptor pentru 20-30 de minute sau pana s-a rumenit si inchegat mijlocul.
Noi l-am servit cu ketchup facut in casa.