Omletă Cu Prosciutto
Sursa Omletă cu prosciutto
articol scris de sisterskitchen blog 2sisterskitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Omleta este întotdeauna o soluţie excelentă pentru un mic dejun consistent.
Şi fiindcă ne plac atât de mult brioşele, ne-am gândit să încălcăm 'regulile' şi să folosim formele acestora pentru pregătirea unei omlete cu prosciutto, cu care ne-am răsfăţat într-una din aceste dimineţi.
Am vrea să ştim, care sunt ingredientele voastre preferate pentru omletă ?Şi fiindcă ne plac atât de mult brioşele, ne-am gândit să încălcăm 'regulile' şi să folosim formele acestora pentru pregătirea unei omlete cu prosciutto, cu care ne-am răsfăţat într-una din aceste dimineţi.
Ingrediente:
4 ouă
4 linguri de lapte
6 felii de prosciutto
2 fire de ceapă verde
6 măsline
2 roşii cherry
2 roşii cherry
o mână de caşcaval tăiat cubuleţe
1/4 linguriţă pătrunjel proaspăt/ uscat tocat mărunt
sare şi piper
1. Ouăle se amestecă cu laptele. Se bat bine cu telul, se adaugă caşcavalul, sarea şi piperul.
3. Într-o tavă de brioşe punem câte o felie de prosciutto, încercând să nu lăsăm spaţiu neacoperit (un lucru la care nu ne-am descurcat prea bine:)).
4. Luăm un polonic şi cu grijă umplem formele.
5. Deasupra punem câte o felie de roşie şi introducem tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20-25 de minute.
Se servesc calde.
Poftă bună!
Se servesc calde.
Poftă bună!