Omleta Cu Multa Branza Cu Ciuperci Si Patrunjel
articol scris de LopFras blog lopfras.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Long time, no see. Cu scuzele de rigoare pentru marea pauza...postez o reteta usoara.
Desigur ca va trebuie oua...si daca sunt de la tara...sunt excelente, thank you mama.
- 4 oua mari
- 200 gr cas de oaie
- 200 gr cascaval
- o mana de ciuperci
- cateva lingurite de apa minerala
- mult patrunjel
- sare, piper, ulei
Se bat ouale cu sarea, piperul si apa minerala. In ceva ulei se calesc ciupercile taiate marunt. Se adauga ouale batute si se tin la foc foarte mic timp de cateva minute. Se adauga ulterior branza taiata cuburi si patrunjelul spalat si taiat. Dupa inca alte cateva minute la foc mic se intoarce omleta cu o paleta mare invers si se mai gateste timp de cateva minute, pana la rumenire. Se serveste la micul dejun cu rosii si castraveti.