contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Omleta Cu Fasole Verde Si Branza De Capra

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Green bean & goat cheese omlette

Aceasta este omleta mea preferata la micul dejun: rapida, pune grozav in valoare fasolea verde (pe care nu o folosesc prea des) si este usoara si frageda de la branza aromata! 


Ingrediente 
1 ou
o mana de fasole verde
un cubulet de aprox 50 de grame de branza de capra (feta)
1 lingura de smantana grasa
sare si piper dupa gust 

Intr-o tigaie pun pastaile de fasole (congelate) cu putina apa - cam cat sa ajunga la nivelul lor, fara sa le acopere - si las pe foc la fiert, pana apa se evapora complet. Pana atunci fasolea ar trebui deja sa fie gatita. 

Pun putin ulei si imediat torn peste oul batut bine-bine cu smantana si amestecat la fel de bine cu branza maruntita cu mana. 
Las sa se prajeasca, ridicand ocazional marginile si lasand sa se scurga din oul crud, pana omleta e coapta bine.
Se serveste calda, profitand de branza cremoasa de la caldura, dar se poate la fel de bine consuma si rece, de exemplu in pachetelul pentru lucru.