Omleta Cu Dovlecei Si Cascaval De Capra / Zucchini And Goat Cheese Omelet
articol scris de bunica blog raftulbunicii.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
For english version, scroll down the page
Pentru ca mi-a facut pofta Anna cu a ei pizza cu dovlecei dar lenea e mare si pizza nu se face singura :P am improvizat o omleta :D
Luati de vedeti aici:
Ingrediente:
cateva feliute de zucchini taiate subtire, cat sa acopere fundul unei tigai intr-un singur strat
cateva feliute de cascaval de capra (m-am indragostit de el, e super bun)
2 oua
sare, piper, fulgi de chilli sau ce condimente va mai plac
Preparare:
Cum ziceam, dovleceii se pun intr-un singur strat intr-o tigaie incinsa si unsa cu ulei. Se prajesc pe o parte, se intorc, se pun feliile de cascaval, se toarna si ouale batute bine cu condimentele si se lasa la prajit. Se intoarce si pe cealalta parte si se mai tine 1-2 minute pe foc. Se devoreaza fierbinte :)
O zi cu soare va doresc!
Ingredients: a few zucchini slices, goat cheese, 2 eggs, salt, pepper, chilli flakes
Method: Fry the zucchini slices in some oil on one side, turn them on the other side, add the cheese, add the beaten eggs, add the spices and let to cook for a few minutes. Turn the omelet on the other side and let it on fire for another 2 minutes. Serve hot.