Omleta Cu Dovlecei Si Branza
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
3 oua
50 ml lapte
1/2 dovlecel
50 g branza feta
sare,piper
patrunjel
Mod de preparare:
Ouale se bat cu sare si piper,apoi se adauga laptele si se omogenizeaza.
In ouale batute se adauga si patrunjelul tocat.Dovlecelul se curata si cu ajutorul curatitorului de legume se taie fasii subtiri. Branza se taie cubulete.
O tigaie se incinge cu putin ulei,se toarna ouale batute,deasupra se aseaza fasiile de dovlecel si cubuletele de branza.
Omleta se tine aprox 1,5-2 minute pe o parte,apoi se taie pe jumatate(pentru a fi mai usor de intors) cu ajutorul unei spatule de lemn si se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa un minut.
Se serveste calda alaturi de rosii si branza cu ulei de masline.
Pofta buna!!!