Omletă Cu Cozi De Ceapă
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
De cand vreau sa va scriu despre aceasta omleta... Noi, adica eu si soacra mea, o apreciem tare mult; cand ceapa verde isi scoate cat de cat mustatile la iveala, da primavara in noi si ne apucam de verzaciuni :D
Eh, faceti un pic abstractie de faptul ca deja e vara :)) Reteta asta trebuia postata demult...
Iata despre ce este vorba:
Ok. Ne apucam de treaba. Eu sau soacra-mea (care cum ne nimerim) pregatim ingredientele "care este" :)):
3 oua (doar noi doua mancam asa o omleta),
cozi de ceapa (de astea puneti cate vreti),
2-3 linguri branza rasa. Noi folosim, de regula, cas pus la sare, pentru iarna.
Mai intai am tocat ceapa, nu foarte marunt:
Peste ouale batute am adaugat branza si am omogenizat.
Am pus apoi ceapa in tigaie, cu putin ulei, la calit.
Nu o rumenim.
Am turnat apoi si ouale, dupa care am prajit omleta pe ambele parti.
Servim cu pofta :)