Omleta Cu Ceapa Verde
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Cu riscul de a ma repeta, cred ca inventatorul omletei trebuie sa fii fost un geniu! Sa bati ouale si sa adaugi ce ingrediente iti plac, este cea mai simpla idee pentru un mic dejun. De data aceasta am ales ceapa verde, pentru un plus de culoare si pentru gustul un pic dulce al acesteia.
INGREDIENTE:
(pentru 1 persoana)
3 oua
1 lingura smantana
1 felie cascaval
1 lingura branza sarata – rasa
2 linguri ulei de masline
1 ceapa verde – folosim si o parte din frunze
sare
piper
PREPARARE:
Calim cateva secunde ceapa in ulei incins, pana devine sticloasa. Batem ouale cu o lingura de smantana, sare, piper, apoi adaugam 1 felie de cascaval taiata cubulete mici si branza rasa. Amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Turnam ouale batute peste ceapa, amestecam rapid astfel incat sa avem verdeata cat mai uniform in omleta. Prajim omleta pe ambele parti.
O servim fierbinte.
Pofta buna va doresc!