Omleta Cu Cartofi, Zucchini Si Rozmarin
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dimineata e foarte energica la noi in casa. Datorita Nataliei, evident :)
Se trezeste si isi scoate jucariile, il alearga pe Aldo, bea apa si pur si simplu simti la ea incantarea ca a inceput o noua zi. Si te molipseste de bucuria ei sincera ca in fata se asterne o noua zi, plina de noi descoperiri si de noi aventuri.
Pentru mine dimineata este foarte agitata pana cand reusesc sa pun pe masa micul dejun (pentru noi si pentru Natalia) si sa pregatesc pranzul la pachet pentru sot.
Si e nevoie sa gasesc zi de zi noi solutii pentru micul dejun, sa nu ne plictisim :)
Omleta cu cartofi, zucchini si rozmarin
3-4 oua
1 cartof taiat rondele
2 fire de ceapa verde
1/2 zucchini
cateva ace de rozmarin
sare si piper
ulei
Intr-o tigaie rumenesc cartofii impreuna cu partea alba din ceapa.
Intre timp bat ouale cu putina sare, piper si le amestec cu partea verde din ceapa, felitele de zucchini si rozmarinul.
Torn oul peste cartofii din tigaie si acopar pana se coace si in mijloc.