OmletĂ BarosanĂ
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Omleta apare frecvent pe mesele românilor, mai ales dimineaţa. Dar ea nu înseamnă numai nişte ouă bătute, ci mai mult decât atât…
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii (poza 1)
- 4 ouă
- 200 gr de ciuperci
- 100 gr salam uscat bănăţean
- 100 gr brânză
- 2 cepe verzi
- sare, piper
Plan de lucru:
- se pune la călit ceapa tocată mărunt (poza 2)
- după aproximativ 2 minute adăugăm ciupercile (poza 3)
- lăsăm pe foc (poza 4) până se călesc ciupercile
- între timp, adăugăm brânza tăiată cubuleţe peste ouăle bătute (poza 5)
- scurgem apa pe care şi-au lăsat-o ciupercile în tigaie, iar apoi adăugăm salamul (poza 6). Apoi, după 2-3 minute, şi ouăle (poza 7).
- se serveşte (poza 8 )
Timp de preparare: 20 de minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)