Ofada
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Am gasit absolut intamplator reteta asta. Am citit, nu sunt foarte lamurita ce e cu Ofada, dar ingredientele imi sunt clare, de negasit. Carne de capra/ied, nu am mai mancat de cand am primit de la seful meu ultima oara.
Dar reteta e de pastrat, am gasit-o pe foodgawker.
Nu aveam habar de bucataria asta, o sa preiau o poza, cu link cu tot, pe corecte, ma gandesc, stiu si eu, poate in sud gasesc capra vietii sa o incerc. Ca burta si piele de vaca )shaki si ponmon, locus beans, aka inu, ca ma pierdui, habar nu am ce e). Dar fiind ca tocana de burta cu fasole, oricat ar parea de ciudata, a fost una din cele mai bune mancaruri, dupa gustul meu de red neck, sunt sigura ca si o adaptare a acestei neintelese retete ar fi buna.
Si daca ma intrebati pe mine, daca nu, aia e, ar merge cu o mamaliga invartosata si cu tuica aia ratacita.
Poza nu pot sa va pun, ca doar am colectionat reteta, nu iau munca celui care a facut-o, sursa fiind http://www.mybelledonfull.com
Asa ca o sa caut ceva poza cu reteta facuta de mine. Am pendulat intre Jota si … tocana de oaie, una din cele mai misto retete din lume, plus ciorba de potroace, ca imi facu pohta cumnatul miresei, gen fratele mirelui. Din pacate nu se poate, inca.
Asa, poza:
Desi bag mana in foc ca in afara de peste cu mujdei nu voi manca mai nimic, poate il conving pe maestrul de care vorbeam ieri ca pana si in sezon se gaseste potol bun, chit ca toti se inghesuie pe litoral (si daca e al Bulgarilor, tot pe langa mine trec, mama ei de jucarie).
rororo