Obiecte Utile In Bucătărie
articol scris de Gatind cu Mira blog gatindcumira.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Iata o lista cu cele mai utile obiecte de care ai nevoie in bucatarie:
Carte de bucate;
Cana gradata pentru masurarea ingredientelor solide;
Caserole pentru depozitarea alimentelor;
Castroane de plastic pentru mixer;
Celofan;
Ciocan pentru batut snitele;
Cleste pentru pisat usturoiul;
Cratite de diferite marimi;
Curatator legume (cartofi si radacinoase);
Cutit de tocat vinetele;
Desfacator de conserve;
Diferite tipuri de cutite (pentru dezosat, pentru tocat legumele, pentru taiat painea sau prajiturile, etc);
Foarfece (pentru carne si pentru deschiderea ambalajelor);
Folie alimentara;
Folie de aluminiu;
Forme pentru prajituri;
Gratar pentru aragaz;
Hartie pentru gatit;
Ibric;
Linguri de lemn;
Mojar;
Oale de diferite marimi ( cu presiune, cu fund dublu, pentru ciorbe sau supe);
Pahar gradat pentru masurarea lichidelor;
Palnie;
Pensula (pentru a unge prajiturile);
Polonic de diferite dimensiuni;
Razatoare;
Scobitori;
Sita pentru faina;
Solnita pentru sare si piper;
Spatule de diferite marimi;
Storcator manual de citrice.
Strecuratori atat pentru ceai cat si pentru legume sau paste;
Sucitor pentru coca;
Suport termoizolant pentru oale si tavi;
Tava pentru briose;
Tavi pentru prajituri (diverse forme si marimi);
Tigai de diferite marimi;
Tirbuson;
Tocator de lemn;
Zdrobitor de cartofi.
Carte de bucate;
Cana gradata pentru masurarea ingredientelor solide;
Caserole pentru depozitarea alimentelor;
Castroane de plastic pentru mixer;
Celofan;
Ciocan pentru batut snitele;
Cleste pentru pisat usturoiul;
Cratite de diferite marimi;
Curatator legume (cartofi si radacinoase);
Cutit de tocat vinetele;
Desfacator de conserve;
Diferite tipuri de cutite (pentru dezosat, pentru tocat legumele, pentru taiat painea sau prajiturile, etc);
Foarfece (pentru carne si pentru deschiderea ambalajelor);
Folie alimentara;
Folie de aluminiu;
Forme pentru prajituri;
Gratar pentru aragaz;
Hartie pentru gatit;
Ibric;
Linguri de lemn;
Mojar;
Oale de diferite marimi ( cu presiune, cu fund dublu, pentru ciorbe sau supe);
Pahar gradat pentru masurarea lichidelor;
Palnie;
Pensula (pentru a unge prajiturile);
Polonic de diferite dimensiuni;
Razatoare;
Scobitori;
Sita pentru faina;
Solnita pentru sare si piper;
Spatule de diferite marimi;
Storcator manual de citrice.
Strecuratori atat pentru ceai cat si pentru legume sau paste;
Sucitor pentru coca;
Suport termoizolant pentru oale si tavi;
Tava pentru briose;
Tavi pentru prajituri (diverse forme si marimi);
Tigai de diferite marimi;
Tirbuson;
Tocator de lemn;
Zdrobitor de cartofi.
La prima vedere la aceste obiecte m-am oprit cand e vorba de dotarea unei bucatarii :)