O Reteta Mai Veche In Culori Noi
articol scris de Povestelnicul blog povestigustoase.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Nu m-am putut abtine. N-am avut curajul sa n-o fac si sa nu ma repet. Pentru ca este imposibil. Am mai facut odata peste sub crusta de sare. Reteta mai pe lung o gasiti negresit. Pestiuc de-ar fi!
Si in afara de peste nu strica sa mai fie ceva. De data asta am hotarat c-o sa fie o salata de rucola cu niste rosii cherry galbene, niste frunze de salata, putina sare si ulei de masline.
Si mamaliguta. Cum sa lipsim pestele de pita asta romaneasca inventata de italieni pe seama descoperirii lui Columb. Eeeeh, mamaliguta!
A propos de rucola, merge foarte bine si fara ulei si nici nu trebuie taiata. Am realizat asta dupa. Da’ vorba ceea: tot patitu-i priceput, asa ca pofta mare!