contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

O Idee De Cina

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



 

Ingrediente

  • piept de pui la cuptor:
  • 2 buc piept de pui
  • 300 g carne preparata ca pt chiftele(1 felie paine,usturoi,condimente)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • piure de cartofi:
  • 700 g cartofi
  • 1 morcov
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • salata de varza:
  • varza
  • rosii
  • marar proaspat
  • sare
  • ulei
  • otet(zeama de lamaie)
   

Mod de preparare

piept de pui la cuptor:Pieptul de pui se feliaza(feliile trebuie sa fie mai groase)se condimenteaza,se pune pe piecare bucata cate 2 lg din compozitie.Intr-o tava se pune folie de aluminiu unsa cu ulei,se aseaza pieptul de pui,se presara boia si se da la cuptor pana se rumeneste
piure de cartofi:Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare(puneti apa cat sa treaca peste ei).cand s-au fiert opriti focul si ii pisati cu ustensila speciala(de obicei las toata zeama care a ramas),adaugati smantana,uleiul,sare,piper si morcovul taiat marunt,marunt,patrunjelul si omogenizati bine.Este un piure foarte bun si fin!am servit lanaga o salata de varza si piept de pui!


salata de varza:Varza o taiem pe jumatate si fiecare jumatate o taiem findeluta!Peste varza taiata punem sare si o nfrecam putin in maini pana se inmoaie.Taiem rosiile cubulete si mararul marunt si le punem peste varza!Punem 1-2 linguri de ulei,sare si otet dupa gust si amestecam!Gata:o salata buna si usoara!
POFTA BUNA!

Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com