O Cină - Caprese și Bruschete
articol scris de doisiunsfertlamasa.b blog doisiunsfertlamasa.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Caprese și bruschete.
Bruschete?
Roșii tăiate cubulețe. Mai mici sau mai mari, în funcție de chef sau răbdare. Amestecate cu puțin ulei de măsline, sare, piper, busuioc. De data asta proaspăt, păstrat în frigider.
Felii de pâine la cuptor. Cuptorul preîncălzit. 5 minute pe o parte. Alte 5 minute pe cealaltă parte.
Între timp am curățat 2-3 căței de usturoi și i-am tăiat în două pe lung. În principiu folosesc o jumătate de cățel la o felie de pâine.
Pe felia de pâine fierbinte frec jumătatea de cățel de usturoi. Apoi pun deasupra amestecul cu roșii.
Apoi înfulecăm :).