contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Nu E Nimic In Lumea Asta La Fel, Ca Viata Care-o Am In Cartier

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu radeti, ca nu e licenta mea poetica, BUG is di vina, va pun la final melodia, dar mi s-a parut potrivita la “reteta” asta.

Nu ca nu as mai fi facut cartofi cu oua si carnati plus rosii.

Reteta e interesanta din alt punct de vedere. Fluiera vantul prin buzunare, de geanta si portofel nici nu ma mai caut. Zdrangan frigiderul, mamaaaa, un ou, un colt de cascaval, un carnacior uscat ratacit si o lingura de smantana aproape uscata pe fundul unui pahar (uischean nu putea sa fie). In camara, patru cartofi, l-am luat pe cel mai mic.

Pai nu e bine in cartier? Se traieste bine. Amu si reteta “mea”. Am fript cartoafa cum imi place mie, ulei + putina apa.

Am pus si carnaciorul (ma rog, nici ala nu era nemuscat) si le-am mai lasat.

Trantit si smantana culeasa de pe peretii paharului, amestecat (ia uite ce telegrafic vorbesc). Am lasat sa se friga impreuna acolo.

Am trantit si oul (de falimentara, gostat, deci nu de la tara, imi pare rau). Am ras coltul de cascaval.

Si am alaturat si jumatate de rosie, ca trebuie sa impartim frateste o singura rosie.

Rezultat? Food porn.

Facea rororo ca toate ielelele, i-am zis de la obraz ca e o necioplita, pai la mancare de saraci se baga? Nu asteapta si ea ficatii gastii, sparanghelul, volovanii cu chantrelle in sos alb? Tampita, ce sa stie, o tinea cu rororo, i-am dat si ei o furculita sa se serveasca, ce era sa fac.

V-as fi desenat cu bursuc si cassa linda, dar e asa de cald ca transpir si daca imi intind culorile, aerul conditionat nju face fata distractiei, ori s-a dus si asta pe Siret, ori chiar e cald.

Da, sa nu uit melodia aia din titlu, BUG si Villy, e veche, ce e drept, dar mi-a sarit in minte cand alcatuiam reteta. CU ghilimelele de rigoare, vorbind despre “reteta” va doresc rororo.