Noul Bergenbier Munti Albastri
articol scris de kata0587 blog bucatarie-usoara.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 6 doze Bergenbier cu alcool in ambalaj termosensibil
- 6 doze Bergenbier Fresh Soc, cu 1,9% alcool, in ambalaj termosensibil
- 1 odorizant auto
Eram obisnuita cu Bergenbier-ul Clasic cu alcool asa ca acesta nu m-a surprins, dar noul Bergenbier cu Soc mi-a placut foarte mult. Recunosc ca nu sunt fan bere cu diferite arome, dar aceasta chiar imi place. Am avut ocazia sa beau berea si rece (cand muntii au fost albastrii) dar si cand a fost calda (cand muntii au fost mai gri) si mi s-a parut la fel de buna.
In weekend am avut de lucru in gradina, asa ca berea a mers foarte bine si la gratarul de dupa munca.
Bautorii inraiti de bere, chiar au confirmat ca au preferat mai mult noul Fresh Soc decat berea clasica..." a mers mai bine pe caldura de afara" chiar daca nu area mult alcool.
Berea are acum si un nou ambalaj termosensibil. Cerneala speciala aplicata pe ambalaj in anumite zone, muntii desenati pe eticheta sticlelor sau dozelor, se activeaza incepand cu temperatura de 10 grade Celsius , iar in jurul valorii de 8 grade Celsius activarea este completa, iar zonele termosensibile ( muntii) devin albastrii intens.
Fiind cald afara iar noi nu am avut unde sa tinem berea la rece,dupa ce a stat in frigider peste noapte, am pus-o intr-o geanta termosensibila, fara baterii de gheata, iar berea s-a mentinut rece cateva ore bune, deci ambalajul isi face treaba foarte bine chiar si dupa cateva ore dupa ce a fost scoasa din frigider.
Ati incercat noile sortimente de bere Bergenbier cu arome? Cea cu soc cum vi s-a parut?